Training ‘Vitaliteit’

(HRM) Managers opgelet! Ben jij manager en merk je dat steeds meer medewerkers last krijgen van stressfactoren die te maken hebben met de balans werk-privé. Dan is deze training interessant voor jou.


Deze training is gericht op preventie ziekteverzuim.

A green two-way street sign pointing to the words Work and Life, symbolizing the balance of career and job with your family or home life and overcoming stress of an imbalance of timeWat levert deze training uw bedrijf op:
Deze training levert ontspannen, betrokken en bevlogen medewerkers op, die vanuit hun eigen kracht leren om efficiënt te werken, wat minder stress veroorzaakt en daardoor uw ziekteverzuim reduceert.  Tevens levert dit essentiële inzichten op waardoor burn-out klachten worden voorkomen.

Het loont de moeite om te investeren in deze training. Deze training verdient zichzelf snel terug.

Wat levert deze training de medewerkers op:
– Inzicht in eigen gedrag en grenzen

– Inzicht in eigen rollen, doelen en verantwoordelijkheden zowel werk als privé
– Betere balans in werkzaamheden
– Constructiever communiceren
– Minder stress
– Meer energie
– Concreet Plan van Aanpak om stress(factoren) te beheersen

Voor wie is deze training geschikt
De training is geschikt voor organisaties met medewerkers in de leeftijdscategorie 30-50. Omdat juist in deze leeftijdscategorie de meeste stressklachten zich voordoen.

Waarom deze training
Stress is één van de grootste energieslurpers en ziekteveroorzakers die er bestaat. Stress maakt van mensen onzeker en onproductief. Het is mijn passie om mensen (weer) in hun kracht te zetten. Vanuit eigen kracht maken we gemakkelijker de juiste keuzes en worden de daarbij horende verantwoordelijkheden beter hanteerbaar. Op die manier zijn we het meest productief voor onszelf en onze omgeving. Een medewerker is dan krachtiger in zijn werk. Door inzicht te verschaffen worden stressfactoren eerder herkend en beter op afstand gehouden. Dit zorgt voor vitale medewerkers die ontspannen en bevlogen hun werk doen. 

Mijn werkwijze
Ik breng mensen in beweging door ze te helpen bij de bewustwording van onzichtbare en vaak onherkenbare passie of weerstand. Mijn trainingen kenmerken zich door een verbindingsslag te maken tussen inzicht, eigen motivatie en gedrag. Met 15 jaar commerciële werkervaring en diverse reorganisaties herken ik wat er op de werkvloer speelt. Ik ben bekend met de verschillende belangen die er zijn en ben instaat om op dat gebied tools aan te reiken om hiermee om te gaan.

In mijn trainingen ga ik altijd uit van het zelflerend vermogen en de eigen verantwoordelijkheid van de mens.

Heb jij of ken jij een organisatie die hier interesse in heeft? Bel 06-30036809 of mail info@puriteit.nl voor meer informatie.