Coaching

Soms kies je bewust voor verandering maar meestal word je hiertoe gedwongen.

Door reorganisaties, fusies, scheidingen of ander verlies. Coaching helpt je bij het ontwikkelen van je eigen kracht en het inzichtelijk krijgen van je mogelijkheden. Dat kan heel divers zijn en te maken hebben met identiteit,  werk, conflicten, relaties en communicatie.

Personal Coaching - lightbulb on white background with text under it. 3d render illustration.

 

Het vak coaching inspireerde mij en al snel merkte ik dat het echt anders werkt. Coaching heeft mij laten zien dat je nooit klaar bent met ontwikkelingen. En dat is niet bedreigend, nee dat is juist leuk en geeft energie. Pas als je echt openstaat voor je omgeving, wat er gebeurt, en vooral wat het met je doet, pas dan kun je reflecteren en als persoon groeien! Ik help je graag om je handvatten te geven en te begeleiden, en om samen te werken aan jouw eigen ik. Zodat jij ook vanuit je eigen kracht je leven vorm gaat geven.

In een wereld waarin wij allemaal worden gevoed door een diversiteit aan informatie en een wirwar van keuzemogelijkheden is het soms lastig om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Wat geeft jou voldoening? Volg jij je eigen pad? Of laat je je onbewust toch beïnvloeden door je omgeving en factoren buiten jezelf.